Stillevens   GERD RENSHOF  Still lives

GERD RENSHOF 

Stillevens – Still lives

Gerd Renshof “OLD BINDINGS”

Is de titel van het boek dat september 2007 door Gerd Renshof uitgegeven is. De meeste van de 29 afbeeldingen tonen de portretten van oude boeken. Het is verrassend te zien welke mogelijkheden het boek geeft voor het maken van composities: modern, ontroerend, met humor, zwaar van sfeer, oubollig of kleurrijk. Elk schilderij heeft een eigen persoonlijkheid, een eigen karakter. Naast boekstillevens zijn er ook een paar afbeeldingen van paar andere stillevens en architectuurschilderijen. Een kleine tekst over de schilder en een uitleg over zijn 17e eeuwse schildertechniek maken het boek compleet. Alle tekst is in het Nederlands en Engels. Het boek is uitgevoerd met een harde omslag en op hoogwaardig papier gedrukt. De vormgeving is van Renshof en de uitvoering is gedaan door Henk van den Heuvel (mimesis.nl). De productie ligt bij uitgeverij Christofoor te Zeist. Met vragen kunt u terecht bij: renshof.art@hetnet.nl of telefonisch 0031- (0)313- 412 305

Kaarten, kalenders, boekenleggers,  ex librissen en agenda’s

The Art Group.

Deze uitgeverij in Londen was de grootste ter wereld op gebied van exclusieve kunstposters.

Zij werkten exclusief voor de Tate Gallery , en met bekende kunstenaars als Jack Vettriano, David Bailey, en Robert Mapplethorpe. 
In 2008 werd Renshof benaderd met de vraag of hij wilde meewerken aan het uitgeven van posters van een tweetal schilderijen.
De contracten werden getekend en de posters wereldwijd op de markt gebracht. Helaas is de The Art Group definitief failliet en zijn er slechts nog enkele te verkrijgen.

Het zijn vierkante posters, beide zijn een uitsnede van een schilderij, gedrukt op een prachtige papiersoort. Om de posters te bestellen kunt contact opnemen met Gerd Renshof.

renshof.art@hetnet.nl 
of telefonisch 0031- (0)313- 412 305.

posterformaat 60 x 60
te koop bij de 
Art Group

posterformaat 60 x 60
te koop bij de 
Art Group

Op de Frankfurter Büchmesse 2007 vond de presentatie plaats van de kaartenlijn van Gerd Renshof. Museumcards/ Bekking & Blitz  heeft deze lijn op de markt gebracht. De uitgaven zijn in boekhandels en museumwinkels in de Benelux te koop. Ook in Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Australië en Nieuw-Zeeland zijn producten uit deze lijn uitgebracht.

De lijn bestaat uit kalenders, agenda’s, kaartenwallets, notebooks, boekenleggers, ex librissen, en verschillende soorten kaarten.
Te koop bij: Bekking & Blitz Uitgevers

Mini diaries  Book by Book     
Miniagenda 2009

Mini diaries  Book by Book     
Miniagenda 2009

10 dubbele wenskaarten met enveloppen

Extra large postcards